Lesaanbod


Thaiboksen

Thaiboksen is een eeuwenoude vechtsport uit Thailand waar het nog steeds zeer populair is. De techniek van het gebruiken van de vuisten bij Thaiboksen is gelijk aan de techniek van het boksen. Het verschil zit hem in het gebruik van de knieën, benen en elle bogen. Eagle Gym heeft al vele Thaiboks kampioenen voortgebracht! 

 

Conditie, lenigheid, kracht en reactievermogen zijn de belangrijkste elementen van de training en is een perfecte workout voor heel je lichaam. Tijdens de trainingen (voor beginners en gevorderden)  worden schijngevechten geoefend waarbij verdedigings-en aanvalstechnieken aan bod komen. Er kan geoefend worden met stootkussens en je draagt beschermers tegen blessures.

 

Bekijk hier de lestijdenBoksen

Boksen is een tactische vechtsport waarbij kracht, snelheid, reactievermogen, uithoudingsvermogen en creativiteit belangrijk zijn.

Het is een boeiend samenspel van voeten, ogen en handen.

 

 

Twee tegenstanders proberen punten te scoren door elkaar op de juiste plekken te raken om de tegenstander te verslaan. Dat kan door een combinatie van verschillende stoten waarbij kracht en snelheid een even grote rol spelen. 

 

Bekijk hier de lestijdenBoxing Bag

Boxing Bag is een ideale training voor het lichaam. Je werkt én aan je conditie én je bouwt spierkracht op. Eigenlijk is Boxing Bag een perfecte combinatie tussen cardio- en krachttraining!

Een training is zeer intensief in korte tijd afgewisseld met rustperiodes. Een zgn. High Intensity Interval Training. Je verliest ongeveer 800 calorieën tijdens een training wat resulteert in een strak en sterk lichaam.

Tegelijkertijd bouw je aan je zelfvertrouwen en word je weerbaarder. Je zult ervaren dat je ook aan het ontstressen bent na een drukke werkdag.

 

Bij Boxing Bag worden dezelfde technieken gebruikt als bij Thaiboksen, alleen worden de oefeningen uitgevoerd op een bokszak.

 

Bekijk hier de lestijden

 
advisering & verkoop

Uiteraard kan je bij ons terecht als je advies wilt hebben over de aanschaf van vechtsportartikelen en waar je ze kunt kopen, zoals bijvoorbeeld deSportcentrum Eagle Gym

Essebaan 24

2908 LK Capelle a/d IJssel

010 - 742 24 44

Voor actuele informatie volg ons op

Facebook

Wij zijn geopend vanaf 9:00 uur

en sluiten als de laatste les geweest is.