Over ons


Aad Aldus

Hoofdtrainer

Ik ben vader van drie kinderen waarvan er één de sport beoefend. Ikzelf ben al vanaf mijn veertiende fanatiek met de vechtsport bezig en heb uiteindelijk van mijn hobby mijn werk kunnen maken. Samen met mijn vrouw Sandra en de kinderen runnen we de sportschool. Ik geef niet alleen groepstrainingen maar je kunt bij mij ook terecht voor Personal Training.

 

Ik heb in het Nederlands team gezeten en ben Zuid-Hollands kampioen geweest. Ik vind het dan ook geweldig als er kinderen binnenkomen die nog niks van de sport weten maar na een paar jaartjes ook kampioen zijn geworden! 

Sandra Aldus 

Organisatie 

Ik ben dus de vrouw van Aad en moeder van Cheyenne. Ik verwelkom je achter de bar waar je o.a. drinken kan bestellen, maar ook je inschrijving kan regelen. Tevens organiseer ik het jeugdkamp, de barbecue, ons jaarlijkse vechtsportgala en vele andere activiteiten. Voor een gezellig praatje voor de bar moet je dus bij mij zijn! 

Cheyenne Aldus

Jeugdtrainer

Ik ben al  vanaf mijn vierde jaar fanatiek beoefenaar van het Thaiboksen en daarom ben ik de sportopleiding gaan volgen aan het Thorbecke Nieuwerkerk. Inmiddels studeer ik aan het CIOS.

 

Ik zit in het Nederlands team van de Muaythai Organisatie Nederland en heb al acht wereldtitels veroverd. Ik ben elke dag in de gym te vinden, niet alleen om zelf te trainen maar ook om de jeugd les te geven. Daarnaast begeleid ik samen met mijn vader Aad de wedstrijdkinderen in de ring.


Ray  Simon

Trainer

Ik ben Ray, getrouwd en heb een kind die ook het Thaiboksen met veel plezier beoefend. Ik heb alle benodigde diploma’s behaald via de Stichting Kickboksen en Mixed Martial arts Opleiding om te mogen werken als jeugdtrainer. Tevens geef ik explosiviteits-en krachttraining aan de wedstrijd vechters.

                       Jürgen  Bijnaar

                            Trainer

Ik ben Jürgen, getrouwd en heb drie kinderen die ook allemaal de vechtsport beoefenen. Zelf ben ik amateur bokser geweest. Ik geef de jeugd les en af en toe val ik in met de boksles.

Sportcentrum Eagle Gym

Essebaan 24

2908 LK Capelle a/d IJssel

010 - 742 24 44

Voor actuele informatie volg ons op

Facebook

Wij zijn geopend vanaf 9:00 uur

en sluiten als de laatste les geweest is.